Stipp, het adres voor...

Als het gezamenlijk creëren en delen van informatie uw organisatie een aanzienlijke meerwaarde oplevert of u kennisbanken, websites en onderwijsportals wilt laten ontwikkelen, dan ontmoet u in Stipp een zeer competente partner.

Stipp beschikt over digitale basisplatforms die zich naar wens laten configureren voor het efficiënt beheren en toegankelijk maken van content. 

Wat we doen

In samenwerking met de gebruikers richt Stipp met inzet van haar platforms de processen in voor het beheren en toegankelijk maken van informatie. Dit betreft veelal workflowgedreven contentprocessen en domeinspecifieke websites en kennisbanken.

 

Onze initiatieven

Beweging rond de Stipp

Een jaarlijkse bijeenkomst die door Stipp voor haar relaties wordt geïnitieerd en waarin met elkaar ontwikkelingen en ervaringen worden gedeeld.

Juriconnect

Een platform waarin in een publiek/private samenwerking standaarden worden ontwikkeld voor het identificeren van informatiecomponenten in het juridische domein. Met als doel de toegankelijkheid van de informatie te verbeteren.

Sport en Kennis

Een uitgeverij die met haar publicaties een bijdrage levert aan het delen van kennis binnen het domein van de sport. Dit initiatief is door Stipp omarmd en inmiddels is Sport en Kennis uitgegroeid tot een zelfstandig opererende uitgeverij, onafhankelijk van Stipp.

Bewegen Samen Regelen

Bewegen Samen Regelen is een digitaal platform dat het bewegingsonderwijs in de volle breedte faciliteert.
Een platform dat voor docenten en trainers vele bewegingsactiviteiten biedt, maar daarnaast ook ondersteunende tools voor gemeenten, onderwijsorganisaties en sportbonden om hun eigen activiteiten te ontwikkelen.
Een op zichzelf staand initiatief dat door Stipp wordt gefaciliteerd.