Skip Navigation LinksInformatie wordt kennis > Klanten > Uitgevers > Kennisbanken Reed Business Media

Kennisbanken Reed Business Media

Branche: Uitgevers
Oplossingen: StipPub, StippWeb

Reed Business Media, uitgever van vakinformatie, beschikt over een groot aantal online kennisbanken, bestemd voor de professional. De kennisbanken bieden actuele wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaren, praktische informatie en tools. Ingericht per domein (bijvoorbeeld Handhaving en Burgerzaken) wordt informatie via geavanceerde zoekfuncties en navigatiemogelijkheden op maat aangeboden binnen het werkproces van de eindgebruiker. Daarnaast kan de gebruiker hieraan zijn eigen informatie/opmerkingen toevoegen en eventueel besluiten deze te delen met collega’s.

De content van de kennisbanken wordt door Reed Business onderhouden en beheerd in de hiervoor ingerichte publicatieomgeving StipPub. Vanuit StipPub wordt deze gepubliceerd naar de kennisbanken die zijn ingericht met StippWeb. Ook wordt de informatie in een geautomatiseerd proces aan derden geleverd in XML-formaat.

De kennisbank Personen- en Familierecht is geheel geïntegreerd met het eveneens door Stipp voor Reed Business Media ontwikkelde alimentatierekenprogramma INA.

Een overzicht van de kennisbanken en INA:

www.kennisbanken.info
https://www.ina-pfr.nl/home