Skip Navigation LinksInformatie wordt kennis > Klanten > Uitgevers > Coachlink, Boom uitgevers

Coachlink, Boom uitgevers

Branche: Uitgevers
Oplossingen: StipPub, StippWeb

Coachlink is een online omgeving die coaches faciliteert bij het uitoefenen van hun vak. In Coachlink is alle content van boeken over coaching en persoonlijke ontwikkeling in de cloud toegankelijk gemaakt. Het slimme zoeksysteem helpt u complete informatie te vinden. Naast profielen van coaches vindt u er inhoud uit boeken, nieuws, een agenda, opleidingen, blogs, een forum en een complete webshop. Coachlink is een initiatief van Uitgeverij Boom Nelissen. Het concept is gebaseerd op samenwerking met professionele partners die in het coachveld actief zijn.

Stipp heeft de website en het achterliggende informatieverwerkende proces op basis van StippWeb en StipPub ingericht. Met behulp van webservices worden er relaties gelegd naar samenwerkende organisaties en is het administratieve en logistieke proces op de bedrijfsprocessen afgestemd.

LOF PrijsUitgeverij Boom Nelissen won met Coachlink De LOF Prijs voor Vakinformatie 2015. Het is dé vakprijs die de ‘state of the art’ in de uitgeefsector van Media voor Vak en Wetenschap beloont.