Skip Navigation LinksInformatie wordt kennis > Klanten > Sport en bewegen > Bas van de Goor Foundation

Bas van de Goor Foundation

Branche: Sport en bewegen
Oplossingen: StippWeb

Website en achterliggende processen

De Bas van de Goor Foundation wil de kwaliteit van leven van mensen met diabetes verbeteren door middel van sport en bewegen. Op een inspirerende en uitdagende manier worden mensen met diabetes en hun sociale omgeving geïnformeerd over de positieve effecten van sport en beweging op een leven met diabetes. Dat gebeurt onder meer via de door Stipp gebouwde website. Die stelt de Foundation in staat tot het zelf inrichten van de webpagina’s. De Foundation kan bijvoorbeeld voor elk evenement een zelf op maat gemaakt inschrijfformulier toevoegen of profielen tonen van deelnemers die zich al dan niet kunnen laten sponsoren.

De website is responsive uitgevoerd. Dat wil zeggen dat het uiterlijk van de site zich aanpast aan het device. Zo is de site ook goed op de mobiele telefoon te gebruiken. In staande modus wordt de mobiele versie getoond, kantel je de telefoon in horizontale stand, dan wordt de volledige site weergegeven.

De website met achterliggende processen is ingericht op basis van StippWeb.

Mobiele app

Middels Challenge Diabetes worden mensen met diabetes uitgedaagd op een visuele manier te delen hoe het leven met diabetes er voor hen uitziet. De ook door Stipp ontwikkelde app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, sluit hierbij aan en biedt de mogelijkheid nog sneller iets te plaatsen en te delen via Facebook en/of Twitter.