VIND kennisbanken van Sdu

Sdu, uitgever van vakinformatie, beschikt over een groot aantal online kennisbanken, bestemd voor de professional. De kennisbanken bieden actuele wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaren, praktische informatie en tools. Ingericht per domein (bijvoorbeeld Handhaving en Burgerzaken) wordt informatie via geavanceerde zoekfuncties en navigatiemogelijkheden op maat aangeboden binnen het werkproces van de eindgebruiker. Daarnaast kan de gebruiker hieraan zijn eigen informatie/opmerkingen toevoegen en eventueel besluiten deze te delen met collega’s.

De content van de kennisbanken wordt door Sdu onderhouden en beheerd in de hiervoor ingerichte publicatieomgeving StipPub. Vanuit StipPub wordt deze gepubliceerd naar de kennisbanken die zijn ingericht op het webplatform van StippWeb. De informatie wordt in een geautomatiseerd proces ook aan derden geleverd in XML-formaat.

De kennisbank Personen- en Familierecht is geheel geïntegreerd met het eveneens door Stipp voor Sdu ontwikkelde alimentatierekenprogramma INA.

Foto
Foto
Foto